Zandbergstraat 14 / 5555 LB Valkenswaard Tel: +31(0)651587997.
Openingstijden in de winter: op afspraak
De Bamboe Webshop van Kimmei.
Er zijn veel voordelen aan het bezoeken van de kwekerij. De soorten die u wilt kopen kunt u in de bamboetuin als volwassen planten bekijken. Vaak komen bezoekers er in onze voorbeeldtuin pas achter dat hun ideeën bijgesteld moet worden. En dat er bij het uitzoeken van de juiste soorten echt ondersteuning van een expert nodig is.
Dus kom, indien mogelijk, naar onze bamboekwekerij en showtuin en wij helpen u direct. De bamboeplanten kunnen in de kwekerij uitgezocht en meteen  meegenomen worden. Door de buigkracht van bamboe en door onze manier van inpakken gaan er veel meer en veel grotere planten in een gemiddelde auto dan de meeste mensen denken. Binnen korte tijd na het buigen staan de planten weer recht.

In de winter (half december tot half februari) en ook in de zomer (begin juli tot half augustus) sturen wij geen pakketten op.

Hoe werkt onze webwinkel.
We kunnen ons voorstellen dat de reis te lang is. Of u weet wat u wilt hebben. Misschien is de hoeveelheid planten is te groot. Dan bieden wij u de mogelijkheid aan om de planten op te sturen.
• Allereerst overleggen we, wanneer dat nodig is, uitvoerig per telefoon en / of e-mail (voorkom te lange e-mail berichten!)
• Op onze pagina “Beste Keuze” vindt u de beschrijvingen van de soorten waar wij achter staan. Dit zijn de beste soorten voor het gebruik van een bamboe haag of als solitair. Ze zijn meestal voorradig en zijn eenvoudig bij ons te bestellen.

• Ook de soorten in de "Catalogus"  kunt u, indien beschikbaar, bestellen. Hier vindt u ook de zeldzamere en nieuwere soorten. Vraag naar onze voorraad. Daar vindt u ook de prijzen. De nieuwste soorten zijn ook terug te vinden in "Nieuw''.
• Mail uw wensen naar info@kimmei.com ( graag kort samengevatte berichten)  of bel +31 (0) 651587997

• Geleverd wordt alleen bij vooruitbetaling.
Bankgegevens: Bamboekwekerij Kimmei, Valkenswaard (NL)  IBAN nummer: NL63 RABO 0152 9638 47, BIC: RABONL2U

Verzenden met een transporteur.
Grotere aantallen en hogere planten: Door een vervoersbedrijf kunnen wij de planten binnen 2 werkdagen laten bezorgen. Op een pallet (80x120 cm.) passen 5 tot 20 grotere planten tot 3 meter+ hoog of 30 tot 150 kleinere planten. (al naar gelang de grootte) 
De verzendkosten per pallet binnen Nederland zijn € 75,- incl. BTW. Er moet wel een vrachtwagen kunnen stoppen.
Verzendkosten naar België zijn gelijk of iets hoger. U kunt naar de prijs informeren. 

Verzenden in dozen
Kleinere aantallen: Vanaf een minimum bedrag van 100 euro aan planten (potmaat 3 tot 10 liter) en wortelbegrenzer verzenden wij met de pakketdienst DPD.
Verzendkosten in Nederland: tot 10 kg 10 euro. Van 10 tot 30 kg 15 euro (tot ongeveer 8 x 5 liter potten) 
België: tot 30 kg aan planten (tot ongeveer 8 x 5 liter potten) kunnen wij voor 20 euro opsturen. De levering duurt 1 tot meestal 2 werkdagen.
Naar Duitsland en Luxemburg zijn de kosten 25 euro; naar Oostenrijk 30 euro; Naar Denemarken en Frankrijk  35 euro
De meeste andere Europese landen 50 euro)   
De mogelijkheden voor verzending naar Groot Britannie zijn vooralsnog onzeker. 
Wij kunnen geen planten opsturen naar Zwitserland en Noorwegen.