Zandbergstraat 14 / 5555 LB Valkenswaard Tel: +31(0)651587997.
Openingstijden Vrijdag en zaterdag: 10:00 tot 16:00 uur en ook op afspraak

De "Bamboe Webshop" van Kimmei.

Er zijn veel voordelen aan het bezoeken van de kwekerij. De soorten die u wilt kopen kunt u in de bamboetuin als volwassen planten bekijken. Vaak komen bezoekers er in onze voorbeeldtuin pas achter dat hun ideeën bijgesteld moet worden. En dat er bij het uitzoeken van de juiste soorten echt ondersteuning van een expert nodig is.
Dus kom, indien mogelijk, naar onze bamboekwekerij en showtuin en wij helpen u direct. De bamboeplanten kunnen in de kwekerij uitgezocht en meteen meegenomen worden. Door de buigkracht van bamboe en door onze manier van inpakken gaan er veel meer en veel grotere planten in een gemiddelde auto dan de meeste mensen denken. Binnen korte tijd na het buigen staan de planten weer recht.

Hoe werkt onze webwinkel.
We kunnen ons voorstellen dat de reis te lang is.
Als u weet wat u wilt hebben of als de planten of de aantallen te groot zijn dan vindt u hieronder de mogelijkheden om ze op uw bestemming te krijgen.

• Allereerst overleggen we, wanneer dat nodig is, uitvoerig per telefoon en/of e-mail (voorkom te lange e-mail berichten en geen Whatsapp )
• Op onze pagina's “Beste Keuze” en "Bamboehagen" (zie hierboven) vindt u de beschrijvingen van de soorten waar wij achter staan en die wij meestal in verschillende maten en grotere aantallen hebben. Dit zijn de beste soorten voor het gebruik van een bamboe haag of als solitair. Ze zijn meestal voorradig en zijn eenvoudig bij ons te bestellen.
• Ook de zeldzamere en nieuwste soorten in "Catalogus" en "Nieuw" kunt u, indien beschikbaar, bestellen. Vraag naar onze voorraad. In "Catalogus" vindt u ook de prijslijst.
• Mail uw wensen naar info@kimmei.com (graag kort samengevatte berichten) of bel +31 (0) 651587997
Geleverd wordt alleen bij vooruitbetaling.
Bankgegevens: Bamboekwekerij Kimmei, Valkenswaard (NL) IBAN nummer: NL63 RABO 0152 9638 47, BIC: RABONL2U

In de winter (half december tot begin februari) en (half juli tot half augustus) sturen wij geen pakketten op.

Verzenden met een transporteur.
Grotere aantallen en hogere planten: Door een vervoersbedrijf kunnen wij de planten binnen 2 werkdagen laten bezorgen. Op een pallet (80x120 cm.) passen 5 tot 20 grotere planten tot 2.5 meter+ hoog (met buigen wat hoger) of 30 tot 150 kleinere planten. (al naar gelang de grootte)
De verzendkosten per pallet binnen Nederland zijn € 85,- incl. BTW. Er moet wel een vrachtwagen kunnen stoppen.
Verzendkosten naar België liggen tussen € 95 en € 130. (op aanvraag)

Grote aantallen en grotere planten kunnen wij binnen een straal van 100 km+ met een vrachtwagentje leveren. U kunt naar de prijs informeren.

Verzenden in dozen
Kleinere aantallen: Vanaf een minimum bedrag van ongeveer € 100 aan planten (potmaat 3 tot 10 liter) en wortelbegrenzer (ongeveer € 50) verzenden wij met de pakketdienst DPD.
In 1 doos passen tot 8 x 5 liter planten met een maximaal gewicht tot 30 kg.

Tarieven van de verzendkosten per doos:
Nederland en België: € 15
Duitsland, Luxemburg en Oostenrijk € 25
Denemarken en Frankrijk € 35
Finland, Spanje, Italie, Polen, Portugal en Zweden € 55
Bosnië en Herzegovina, Bulgarije, Estland, Hongarije, Ierland, Kroatië, Letland, Litouwen, Roemenië, Slovenië, Slowakije, Tsjechië, Griekenland € 60

Brexit maakt onmogelijk om planten naar Groot Britannie te zenden.
Wij kunnen geen planten opsturen naar Zwitserland en Noorwegen.